Читај ми!

Вавринка сигурно до осмине финала

Швајцарски тенисер Стан Вавринка пласирао се у осмину финала Отвореног првенства Аустралије, пошто је у три сета победио Лукаша Росола из Чешке - 6:2, 6:3, 7:6 (3). У борбу за четвртфинале пласирали су се Давид Ферер, Џон Изнер и Гаел Монфис.

Стан Вавринка, шампион из 2014. и четврти носилац ове године и даље није изгубио сет на овом турниру, а данас је показао разноврсност у игри и добру форму.

Вавринка је овим тријумфом заказао дуел са 13. носиоцем Милошем Раонићем, који је раније данас без проблема победио Виктора Троицког и такође показао да је у одличној форми. Ваврника је на путу до тријумфа имао 45 винера и 18 асова.

Шпанац Давид Ферер, осми носилац турнира, лако је изборио осмину финала, пошто је данас у три сета победио Американца Стива Џонсона, 6:1, 6:4, 6:4.

Ферер је у прошлом колу ефектно окончао каријеру домаћег фаворита Лејтона Хјуита пред бучном публиком, а данас није показивао никакве знаке умора или стреса и до победе је дошао за 105 минута игре. Џонсон данас није имао ниједну брејк лопту.

Ферер ће у осмини финала играти против 10. носиоца Џона Изнера, који је у четири сета победио Фелисијана Лопеса, 7:6 (8), 6:7 (5), 6:2, 6:4.

Изнер је до тријумфа над 18. носиоцем и осмине финала дошао без изгубљеног сервиса на турниру.

Гаел Монфис је наставио победничку серију тријумфом над земљаком из Француске Стефаном Робертом у три сета, 7:5, 6:3, 6:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара