Читај ми!

Санторо одбацио наводе медија против Ђоковића

Француски тенисер Фабрис Санторо одбацио је наводе да је Србин Новак Ђоковић 2007. године, када је био трећи на свету, намерно изгубио меч против њега на Мастерсу у Паризу.

Санторо је рекао да Ђоковић "можда тада није одиграо меч живота", али је одбацио могућност да би српски репрезентативац намерно изгубио меч у Паризу, како је то у среду објавио италијански лист Тутоспорт.

"Никада нисам био најбољи на свету, али победио сам 19 од 23 најбоља играча света. Недељу дана пре тог меча победио сам Ендија Родика, који је тада био пети", рекао је Санторо.

Фабрис Санторо је тада био 39. на АТП листи, а сада је у пензији.

"Молим вас, будите опрезни. Немојте ништа писати без доказа", рекао је некадашњи играч.

Новак Ђоковић је у среду у Мелбурну рекао да "нема доказа, нема чињеница, само спекулација".

"Пошто је ово тренутно велика тема у тенису и у спорту, биће много навода и оптужби", рекао је Ђоковић причајући о извештајима о распрострањеној корупцији у тенису.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара