Читај ми!

Обрадовић: Услови нису најбољи, чекамо остатак тима

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић изјавио је да није претерано задовољан условима у Аргентини, али да очекује да се организатори покажу у најбољем светлу. Меч у Буенос Ајресу игра се од 17. до 19. јула.

"Имамо одличне услове што се тиче хотелских услуга и хране, међутим, оно чиме нисмо задовољни јесте хала у којој се игра меч. Били смо у обиласку комплекса и сама хала је доста импровизована. Изненађени смо и затечени условима који нису на врхунском нивоу. Конкретно свлачионице нису уређене по највишим стандардима, као ни сале за масажу и простор за загревање. Извршили смо притисак на организаторе и видећемо шта ће урадити по том питању", изјавио је Обрадовић.

Према његовим речина, са друге стране терен је добро припремљен, али му се чини да ни осветљење није баш најбоље. Обрадовић је најавио да се у уторак у преподневним часовима очекује долазак остатка тима Србије, који чине Јанко Типсаревић, Виктор Троицки и Душан Лајовић.

"Сутра (уторак) очекујемо да стигне остатак тима, ту конкретно мислим на момке који ће наступити на дуелу против Аргентине. Биће потребно времена да се играчи привикну на временске и температурне услове. Очекујем да већ сутра одрадимо први тренинг и затим разрадимо план за наставак", закључио је Обрадовић.

Меч четвртфинала Светске групе Дејвис купа између Аргентине и Србије одиграће се од 17. до 19 јула у Буенос Ајресу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара