Читај ми!

Новак: Главна претња Надал и Федерер

Почиње нова сезона. Новак је на челу тениског каравана. Претендената на трон је много, али наш ас и даље главне конкуренте види у Федереру и Надалу. Нетреба заборавити ни Марија. Ђоковић најављује читав низ младих тенисера који ускоро стасавају, али он сматра да њихово време тек долази, иако понекад заблистају и савладају најбоље.

Први тенисер света Новак Ђоковић оценио је да ће се ускоро у битку за врх укључити, поред Федерера, Надала и Мареја, и "талас играча', као што су Чилић, Нишикори, Раонић и Димитров.

"Постоји нови талас играча способних да се надмећу за велике титуле", рекао је Ђоковић који је због прехладе предао меч финала егзибиционог турнира у Абу Дабију Британцу Мареју. Ипак, Ђоковић истиче да главна претња и даље долази од његових дугогодишњих ривала Надала и Федерера.

"Рафа није играо велики број мечева у последњих пет месеци. Имао је он сличних проблема са повредама и пре неколико година, а онда се вратио 2013. и одиграо годину каријере", рекјао је Ђоковић. Најбољи српски тенисер нагласио је да је грип због којег је морао да преда финале у Абу Дабију пре последица преоптерећености.

"Можда ми тело само говори да морам да успорим. Чињеница је да сам се преоптеретио, пошто желим подједнако да будем посвећен породици, тренингу и послу", рекао је Ђоковић.

Ђоковић у првом колу турнира у Дохи играти против Душана Лајиовића, а тај меч је на програму у уторак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво