Читај ми!

Новак: Биће тешко, верујем у одбрану титуле!

Новак Ђоковић у понедељак од 21.00 (РТС1) против Марина Чилића почиње одбрану титуле у Лондону на завршном Мастерсу сезоне. Новаку су неопходне и три победе како би и математички обезбедио прво место на крају ове године. Пред њим је тежак пут до трона.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да ће сваки меч на завршном Мастерс турниру у Лондону бити веома тежак, али да верује у одбрану титуле. Српски тенисер је победио у дворани на 27 узастопних мечева и то му даје велику дозу самопуздања да ће трећи пут узастопно освојити Лондон.

"Протекле две године освајао сам турнир у Лондону и имам разлог да верујем да ћу исто учинити и ове. Ово је последњи турнир у сезони, играју најбољих осам играча на свету и по томе је јединствен. Сваки меч у групи је као да играте финале или полуфинале гренд слема", рекао је Ђоковић, а преноси сајт Вимблдон.

Последњи играч који је три пута заредом освајао завршни Мастерс турнир је Чех Иван Лендл, у периоду од 1985. до 1987. године.

"Осећам се сјајно и налазим се у доброј форми. Након освајања Вимблдона био сам емотивно испражњен и тешко ми је било да се вратим на победнички пут. Турнир у Лондону је круна сваког тенисера", закључио је Ђоковић.

Ђоковић ће играти у А групи у Лондону са Хрватом Марином Чилићем, Чехом Томашом Бедихом и Станисласом Вавринком из Швајцарске. Први меч Новак игра против Чилића у понедељак 10. новембра од 21.00 час. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара