Читај ми!

Неочекиван крај за Ану

Ана Ивановић није успела да се пласира у шеснаестину финала Отвореног првенства САД пошто је у 2. колу поражена од Чехиње Каролине Плишкове у два сета - 7:5, 6:4.

Ивановићева је разочарала у првом међусобном дуелу против Плишкове и елиминисана је потпуно заслужено. Играла је са много осцилација, несигурно и без самопоуздања, а пошто је није служио ни сервис Чехињи није било тешко да приреди изненађење. Обилато је користила све грешке српске тенисерке и окончала дуел после 80 минута игре.

Меч девете и 42. тенисерке света обележили су брејкови, а Чехиња је у оба сета направила по један више, што јој је било довољно за пласман у наредну рунду такмичења.

Ана није успела да настави са добром игром, која је ове сезоне поново вратила међу десет најбољих тенисерки. Није приказала игру из предходних мечева. Поново је пала на психолошком плану и повратка није било.

Ана: Разочарана сам...

Ана Ивановић рекла је да је разочарана елиминицијом у другом колу Отвореног првенства САД.

"Било ми је веома тешко данас. Стварно сам се борила, покушвала да нађем ритам, али сам направила и превише неизнуђених грешака. Да, био је ово стварно лош дан. Она је добро сервирала, играла је добро у важним тренуцима", рекла је Ивановић на конференцији за новинаре после меча.

"Ни форхенд ме данас није служио уопште. Било је много грешака са те стране, тако да нисам ни могла да се ослоним на њега... Веома је разочаравајуће за мене испасти у овој фази турнира. Никад није лако, посебно не овако рано. Надала сам се да могу далеко да догурам, али мораћу да видим шта је пошло наопако", рекла је Ана.

На констатацију новинара да је имала добро лето, али и слабе резултате на грен слем турнирима, Ивановић је рекла да ће јој управо највећи турнири бити главни циљ наредне сезоне.

"Играла сам доста мечева, побеђивала у великим мечевима... Али, на гред слем турнирима нисам играла добро. То је нешто на чему ћу морати да радим и да видим где могу да напредујем, јер је то, дефинитувно, мој велики циљ за наредну сезону", навела је српска тенисерка.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара