Читај ми!

Ђоковић: Жреб ме није мазио

Новак Ђоковић се радује турниру у Торонту, већ је почео да се припрема за први меч, али сматра да је жреб за њега био ужасан.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да му жреб за Роџерс куп у Торонту није био наклоњен.

Српски тенисер ће бити слободан у првом колу, у другом се састаје са победником између Француза Гаела Монфиса и Чеха Радека Штјепанека, док би у случају пласмана у осмину финала играо против Жоа Вилфрида Тсонге.

"Сви тенисери воле да учествују на турниру у Канади, па и ја. Уживам да играм на овом турниру, верујем се да ће тако бити и ове године. Дошао сам раније у Канаду како бих се навикао на услове, пошто од прошле године и турнира у Мајамију нисам играо на тврдој подлози. Већ размишљам о првом мечу, иако је жреб за мене био ужасан", рекао је Ђоковић након жреба.

Ђоковић се налази у истом делу костура са Ришаром Гаскеом, Ендијем Маријем, Григором Димитровом и Станисласом Вавринком.

Ђоковићу ће турнир у Торонту бити први наступ откако је преузео прво место на АТП листи, након освајања Вимблдона. Турнир мастерс серије у канадском граду игра се од 4. до 10. августа за укупан наградни фонд од 3,76 милиона долара.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво