Читај ми!

Париз, дванаести дан: Шарапова и Халеп у финалу!

Марија Шарапова прва финалисткиња Ролан Гароса, у другом полуфиналу Симона Халеп боља од Андрее Петковић. Зимоњић и Гергес без титуле у миксу. Ивана Јоровић у полуфиналу јуниорског турнира. Догађања на теренима у Паризу можете пратити у комбинованим директним преносима на програмима РТС-а.

19.30 - Симона Халеп је у финалу Ролан Гароса. Други сет био је изједначенији од првог, решен је тек у тај-брејку. Халепова је тако савладала Андреу Петковић и заказала дуел са Маријом Шараповом у финалу фрабцуског грен слема. 

18.27 - Сјајна игра Симоне Халеп у првом сету полуфиналног меча са Андреом Петковић Румунка осваја тај део игре резултатом 6:2 и на одличном је путу да се пласира у финале. 

17.40 - Марија Шарапова успела да се пласира у финале Ролан Гароса победивши Канађанку Ежени Бушар са 2:1 по сетовима 4:6, 7:5, 6:2.

13.33 - Крај. Ане-Лене Гренефелд и Жан-Жилијен Ројер освојили су титулу у микс дублу савладавши Ненада Зимоњића и Јулију Гергес са 2:1 по сетовима 4:6, 6:2, 10:7.

13.18 - Ане-Лене Гренефелд и Жан-Жилијен Ројер добили други сет са 6:2. Победник финала биће одлучен у трећем, продуженом тај-брејк, сету.

12.50 - Ненад Зимоњић и Јулија Гергес добили први сет финала са 6:4.

Марија Шарапова прва је финалисткиња Ролан Гароса, пошто је са 2:1 у сетовима савладала Канађанку Ежени Бушар.

Рускиња ће у финалу играти против Симоне Халеп, која је са 2:0 (6:2, 7:6) савладала Немицу Андреу Петковић.

Женско финале Ролан Гароса на програму је у суботу.

Српски тенисер Ненад Зимоњић и Немица Јулија Гергес поражени су у финалу микс дубла на Ролан Гаросу од Холанђанина Жана Жилијена Рожера и Немице Ане Лене Гренефелд са 4:6, 6:2, 10:7.

Српска тенисерка Ивана Јоровић пласирала се у полуфинале Ролан Гароса у јуниорској конкуренцији, пошто је у четвртфиналу победила Кристину Шмидлову из Словачке са 6:2, 6:2.

Јоровићева ће у мечу за финале играти против победнице дуела Паула Бадоса Хиберт (Шпанија) - Франсоа Абанда (Канада).

У другом полуфиналу састаће се Дарија Касаткина из Русије и Маркета Вондроушова из Чешке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара