Читај ми!

Серена одбранила титулу у Мајамију

Серена Вилијамс освојила је Мастерс у Мајамију, пошто је у финалу са 2:0 савладала Кинескињу На Ли. Осим трофеја и значајне новчане награде, Серена задржала и прво место на ВТА листи.

Америчка тенисерка Серена Вилијамс освојила је турнир Мастерс серије у Мајамију победом против Кинескиње Ли На од 2:0, по сетовима 7:5, 6:1.

Американка је до 11. победе у њиховом 12. међусобном дуелу дошла после једног сата и 59 минута игре.

Вилијамсова је лоше ушла у финални меч дозволивши Ли два брејка у првом сету. Ли је повела с 5:2 у првом сету и два пута је сервирала за вођство од 1:0, али је Серена Вилијамс одличном игром дошла до преокрета освојивши шест узастопних гемова.

Други сет обележила је доминација Серене Вилијамс која је два пута одузела сервис Кинескињи и лако дошла до тријумфа.

Вилијамс је и даље водећа у конкуренцији тенисерки са освојених 12.660 бодова, Ли је друга са 6.215, а Агњешка Радванска трећа са 5.441 бодом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара