Раонић пресрећан: Сервис ме је спасао

Након сјајног меча и пет сета, Милош Раонић је победио Јанка Типасревића са 3:2 у мечу Дејвис купа и изједначио укупан резултат на 1:1. Канађанин је био веома срећан након тријумфа.

Најбоље рангирани канадски тенисер Милош Раонић изјавио је након победе у пет сетова против Јанка Типсаревића у Београду да му је драго што је Канади донео изједначење на крају првог дана полуфинала Дејвис купа.

"Знао сам да је агресивност кључ победе, и сервис ме је извукао из неугодних ситуација у пар наврата, драго ми је због тога. Срећан сам што смо дошли до изједначења", рекао је Раонић новинарима у Београдској арени.

Тренутно 11. тенисер на АТП листи рекао је да је кључ победе у овом мечу био његов сервис.

"Кретња током меча ми и није била толико добра, док се Јанко кретао на сјајан начин. Тактика ми је била агресивна и мислим да је добро што сам тако одлучио да играм. Најбитније је било што ме је сервис служио и мислим да је то пресудило", додап је канадски тенисер.

Раонић је почетком четвртог сета угануо зглоб, а канадски тенисер не мисли да неће бити у стању да одигра меч са Ђоковићем у недељу.

"Не мислим да ће бити проблема са повредом. И пре ми се то дешавало, па нисам био одсутан са терена због тога. Верујем да ће сутра све бити познато након прегледа", закључио је Раонић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара