Новак: Одиграо сам сјајан меч

"Изузетно добро сам одиграо и драго ми је што се меч брзо завршио", изјавио Новак Ђоковић након победе над Вашеком Поспишилом. "Мотивације увек има на претек, играње за земљу је оно што ме инспирише и даје ми додатну снагу. Пуно нам је срце када видимо крцате трибине, зато се надам да ће ова победа донети подстрек навијачима да дођу у већем броју", поручио први рекет света.

Фантастичним тенисом Новак Ђоковић је отворио полуфинални дуел Дејвис Купа против Канаде. "Страдао" је Вашек Поспишил са 3:0, а први рекет света свестан је своје одличне игре.

"Одиграо сам изузетно добро и драго ми је што је завршено само после неких сат и по времена. Иако је изгледало јако лагано, морао сам добро да враћам сервисе и да га натерам да одигра додатну лопту и тако прави много грешака", рекао је Ђоковић за РТС после меча у Београду.

Иако се у Београд из Њујорка вратио тек у среду увече, Ђоковић је Поспишила добио после сат и 40 минута игре.

"Мотивације увек има на претек, играње за земљу је оно што ме инспирише и даје ми додатну снагу када ми је најпотребнија. Много сам свежији него претходних година, немам повреду, нешто што ме брине...", изјавио је Ђоковић.

У другом мечу дана Јанко Типсаревић игра против Милоша Раонића.

"Типсаревићу ће бити тешко против Раонића. Канађани нису специјалисти за шљаку, али не би требало да их потцењујемо, јер су са разлогом у полуфиналу", рекао је Ђоковић.

Први дуел у београдској Арени пратило је око 10.000 људи, а Ђоковић је рекао да очекује више публике у наредним дуелима.

"Нама је пуно срце када видимо пуне трибине, изванредан је осећај када имате подршку публике. Надам се да ће ова победа донети подстрек навијачима да дођу у већем броју", закључио је Ђоковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара