Читај ми!

Ноле самокритичан: Нисам играо добро

Новак Ђоковић је после победе над Станисласом Вавринком рекао да је задовољан победом, иако није играо добро. Најбољи тенисер света додаје да је подигао ниво игре када је било потребно и да га је то одвело у ново Ју-Ес опен финале.

После велике борбе, пет сетова против Вавринке и сјајног тениса, Новак Ђоковић пласирао се у финале Ју-Ес опена и "заказао" још један дуел са Надалом. Наш тенисер није након меча био задовољан својом игром, али јесте резулатом.

"За овaкве мечеве живимо, за њих тренирамо. Вавринка се борио до краја, одиграо је сјајан меч. Играо је много агресивније, играо је боље све скупа, ја сам покушао да се држим, да се прилагодим, морао сам много да трчим", рекао је Ђоковић.

"Нисам играо добро колико сам желео, али њему свака част што је био агресиван. Драго ми је што сам на крају ипак играо најбоље када је требало. Публика је фантастична, сваки меч учини посебним. Био је ово дежа ви са Аустралијен опена. Нисам задовољан како сам играо данас, али мислим да је моја игру ту", додао је Ноле након тешког меча са Вавринком.

О предстојећем дуелу са великим противником, први рекет света је рекао:

"Надалов сервис можда није толико јак, али ударац који следи после њега јесте. Мислим да је врло добар на ритерну, што ме је изненадило у Монтреалу, кад смо играли. И сам је изјавио да кад игра против мене на тврдој подлози, треба да буде агресивнији и да му је то тактика. То и очекујем против њега", рекао је Ђоковић.

У досадашња 36 дуела, Шпанац има 21 победу, а наш тенисер 15.

Фианле Ју-Ес опена на програму је у понедељак од 23 сати по нашем времену. 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара