Читај ми!

Њујорк уживо: Киша одложила Јелену

Киша у Њујорку је коначно престала да пада и мечеви су настављени. Дуел Јелене Јанковић и Рускиње Алисе Клејбанове померен за четвртак. Јовановски и Братчикова елиминисане су у дублу. Четвртог дана такмичења наступиће Ђоковић и Типсаревић у мушкој као и Јелена Јанковић, Ана Ивановић и Бојана Јовановски у женској конкуренцији.

Све вести и занимљивости из света спорта можете пратити и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.

23.40 - Киша је коначно престала да пада па су мечеви у Њујорку настављени. Дуел Јелене Јанковић и Алисе Клејбанове померен је за наредни дан. Осим Јелене, на терене ће изаћи и Новак, Јанко, Ана и Бојана.

21.15 - Киша поново узрокује главобоље организатора у Њујорку. Меч Јелене Јанковић и Алисе Клејбанове могао би да почне тек увелико после поноћи, ако киша стане. Сви мечеви су у прекиду због кише.

18.15 - Гледаоце на мечу Сабина Лисицки - Вера Душевина обрадовао је неочекивани посетилац...

18.00 - Јовановски и Братчикова су и други сет изгубиле са 6:1 и тако завршиле своје учешће у конкуренцији дублова. Меч је трајао само 47 минута.

17.37  - Бојана Јовановски и Рускиња Нина Братчикова изгубиле су први сет 6:1 од Американке Лизел Хубер и Шпањолке Нурије Љагостере Вивес.

Српска тенисерка Бојана Јовановски и Рускиња Нина Братчикова нису успеле да се пласирају у друго коло у конкуренцију дублова на Ју-Ес опену пошто су данас на старту изгубиле од америчко-шпанског пара Лајзел Хубер/Нурија Љагостера Вивес са 2:0 у сетовима - 6:1, 6:1.

Грен слем турнир у Њујорку Јовановски наставља у синглу, где је јуче пријатно изненадила сјајном игром и победила Андреу Петкович из Немачке (6:2, 6:4). Српску тенисерку у другом колу чека тежак испит, јер се састаје са седмим носиоцем, Чехињом Петром Квитовом.

Програм такмичења данас је потпуно пореметила киша, тако да је у поподневном програму одигран само један меч у мушкој, а четири у женској конкуренцији.

Пласман у друго коло на мушком турниру изборио је Кипранин Маркос Багдатис савладавши Јапанца Гоа Соеду са 6:4, 6:3, 6:1, док су тенисерке играле мечеве другог кола, а успешне су биле Пољакиња Агњешка Радвањска против Марије-Терезе Торо-Флор из Шпаније (6:0, 7:5), Кинескиња На Ли против Швеђанке Софије Арвидсон (6:2, 6:2), Шпанкиња Карла Суарез Наваро против Американке Коко Вандервеге (6:3, 6:4) и Рускиња Анастасја Пављученкова против Аустралијанке Ешлеј Барти (6:4, 6:0).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво