Читај ми!

Новак убедљив на старту

Новак Ђоковић прилично убедљиво савладао Литванца Ричардаса Беранкиса са 3:0 (6:1, 6:2, 6:2) и пласирао се у друго коло Ју-Ес опена. Меч трајао нешто мање од сат и по времена. У другом колу Ђоковић игра против Немца Бењамина Бекера.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић прилично лако у три сета савладао је мало познатог Литванца Ричардаса Беранкиса (6:1, 6:2, 6:2) и тако се пласирао у наредну рунду такмичења на Отвореном првенству САД-а. Меч на Артур Еш стадиону трајао је сат и 22 минута.

Ђоковић је од самог почетка меча деловао концентрисано и нити у једном тренутку није доипуштао млађем противнику да помисли да би могао да направи изненађење.

Српски тенисер играо је врло растерећено и забележио је велики број директних поена. У трећем сету, млади Литванац је чак успео да одузме сервис Ђоковићу, али је тениски број 1 без већих узбуђења привео меч крају.

После меча, Ђоковић је изјавио да је уживао у мечу, као и да посебно воли вечерње мечеве на Артур Еш стдиону.

Светски број један у другом колу игра против Немца Бењамина Бекера, који је победио Чеха Лукаша Росола са 6:3, 3:6, 6:3, 6:4.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво