Читај ми!

Бриљантна Бојана боља од Андрее

Маестралном игром Бојана Јовановски савлада је Анреуу Петковић 6:2, 6;4 и обезбедила пламан у наредну рунду такмичења у Њујорку. Противница у наредном колу боља из дуела Петре Квитове и Мисаки Дои.

Бојана Јовановски пласирала се у друго коло грен слем турнира УС Опен пошто је данас на старту савладала Андреу Петковић из Немачке са 2:0 у сетовима - 6:2, 6:4.

Јовановски је бриљирала и потпуно заслужено славила против Петковићеве, девете у свету до повреде колена 2011. године. Српска тенисерка играла је надахнуто, сигурно и прецизно у одлучујучим тренуцима, па је забележила прву победу над данашњом противницом у њиховом трећем међусобном окршају.

Јовановски је игром посебно импоновала у првом сету, када је након почетних 0:2 освојила шест гемова заредом и неочекивано лако закорачила ка коначном тријумфу.

У наставку борбе Бојана је одлучујућу предност стекла у трећем гему, када је брејком повела са 2:1. Искусна, четири године старија Андреа, покушавала је свим силама да преокрене резултат и врати се у меч, међутим, Јовановски је издржала све налете и заслужено славила после сат и по узбудљиве игре.

Српска тенисерка у другом колу чека победницу дуела између Чехиње Петре Квитове и Јапанке Мисаки Дои.

Јовановски се сјајном победом на старту УС Опена придружила Ани Ивановић, која је раније данас декласирала Ану Татишвили из Грузије (6:2, 6:0).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво