Читај ми!

Вимблдон уживо: Весна и Виктор у 3. колу, крај за Јелену, Ану и Бојану

Весна боља од Јелене. Виктор Троицки убедљив против Руса Кузњецова - 3:0 у сетовима. Ана Ивановић елиминисана са Вимблдона, боља од ње била је Канађанка Бушар са 2:0 у сетовима. Флипкенс победила Бојану Јовановски. Крај и за Федерера.

21.20 - Крај и за Федерера. Сумрак фаворита и Роџер Федерер завршио такмичење на Вимблдону. Њега је елиминисао Украјинац  Сергеј Стаховски резултатом 3:1 по сетовима 6:7, 7:6, 7:5, 7:6.

20.58 - Весна Долонц успела је да савлада Јелену Јанковић са 2:0 по сетовима 7:5, 6:2 и стигне до свог највећег успеха у каријери. 

20.55 - Весна Долоц сервира за меч у дуелу са Јеленом Јанковић - 7:5, 5:2. 

20.11 - Фаворити се нису баш најсјаније провели на овогодишњем Вимблдону, на којем је, ипак, оборен један рекорд

20.10 - Готов је Вимблдон и за Бојану Јовановски. Кирстен Флипкенс победила са 2:0 у сетовима (6:4, 6:4).

19.30 - Руска тенисерка Марија Шарапова елиминисана је из даљег такмичења на Грен слем турниру у Вимблдону поссто је данас у другом колу изгубила од квалификанткиње, Португалке Мишел Ларшер Де Брито са 2:0 у сетовима - 6:3, 6:4. Португалка Де Брито, 131. на WТА листи, у трећем колу Вимблдона игра против Италијанке Карин Кнап. Иначе, више него бесна Шарапова је након меча терен на коме је одигран за њу кобни меч назвала "опасним".

19.26 - Први сет освојила Кирстен Флипкинс, 6:4.

19.20 - Почео је и српски дерби у Лондону, где играју Јелена Јанковић и Весна Долонц.

19.04 - Почео је меч између Бојане Јовановски и Кирстен Флипкенс. 

18.06 - Овогодишњи Вимблдон као да је уклет. Након Дарсиса, Чилића, Изнера, Азаренке, и Жо Вилфрид Тсонга је морао да одустане због повреде. Француски тенисер је био принуђен да преда меч Ернесту Гулбису, при вођству ЛЕтонца од 2:1 у сетовима.

18.00 - Двоструки олимпијски шампион Мо Фарах, по свој прилици, љубитељ белог спорта...

17.38 - Посетиоци мечева на Вимблдону и данaс уживају у чувеним јагодама са шлагом.

17.00 - Виктор Троицки убедљиво је савладао Руса Кузњецова а било је прилике и за егзибиције.

15.27 - Српска Тенисерка Ана Ивановић завршила је своје учешће на овогодишњем Вимблдону већ у другом колу, након што је од ње била боља Канађанка Бушар са 2:0 у сетовима (6:3, 6:3).

15.11 - Немачки тенисер Дастин Браун елиминисао је некадашњег светског броја један, Лејтона Хјуита, са 3:1 у сетовима, а поред добре игре, пажњу гледалаца на Вимблдону привукао је и својом интересантном фризуром.

14.50 - Ана Ивановић је изгубила први сет од Бушар са 3:6. 

14.24 - Почео је меч на централном терену између Ане Ивановић и Канађанке Бушар.

14.18 - Са Вимблдона се због повреде повукла и Викторија Азаренка. 

14.14 - Сигурном и убедљивом игром, српски тенисер Виктор Троицки победио је Андреја Кузњецова са 3:0 у сетовима (6:4, 6:3 и 6:4) за сат и по времена игре. 

14.05 - Победи Надала и бежи! Стив Дарсис, који је елиминисао Рафаела Надала, повукао се са турнира због повреде рамена.

13.59 - Џон Изнер предао због повреде меч Французу Манарину после само два одиграна гема (1:1) и на тај начин завршио учешће на овогодишњем Вимблдону.

13.38 - Троицки наставља са сјајном игром и осваја други сет са 6:3! 

13.18 - Организатори Вимблдона чувају традицију овог великог турнира. Познато је да тенисери морају наступати у белој опреми. У складу са тим правилом, људи оз организације су опоменули Серену Вилијамс (наранџасти шортс испод хаљине) и Роџера Федерера (наранџасти ђон на патикама). Њима је забрањено да на следећем мечу носе поменуте ствари. Многима ће ово личити на "модну полицију" али правила и традиција морају да се поштују...

13.12 - Виктор прави брејк у 10. гему и осваја први сет - 6:4.

12.54 - Новак Ђоковић иде на тренинг.

12.46 - Управо је почео меч између Виктора Тоицког и Андреја Кузњецова. 

00.18 - Док не почну мечеви можете да се подсетите како је протекао уторак на теренима Ол Ингланда. Како је победио Новак Ђоковић, ко је јео јагоде и како је Марија Шарапова са баскета прешла на фудбал.

Љубитељи тениса у Србији данас ће имати "богат" програм на Вимблдону, који ће свакако обележити дуел Јелене Јанковић и Весне Долонц, а на терен ће у току дана и Виктор Троицки, Ана Ивановић и Бојана Јовановски.

Троицки ће у мечу другог кола, на терену број 10, од 12.30 по средњеевропском времену играти против Руса Андреја Кузњецова. Њих двојица се до сада нису састајала.

Ана Ивановић ће играти на терену број 12, други меч по распореду, а противница јој је Канађанка Еужени Бушар.

Ивановићева до сада није имала прилику да игра против Канађанке.

Први дуел на овом терену почиње у 12.30 по средњеевропском времену, тако да се очекује да меч српска тенисерка не почне пре 14.30.

Српски дерби трећег дана Вимблдона одиграће Јелена Јанковић и Весна Долонц. Њих две до сада нису играле међусобно, а овај меч не би требало да почне пре 18 сати.

Бојану Јовановски у другом колу очекује меч са белгијском тенисерком Кирстен Флипкенс. Српска и белгијска тенисерка играле су три пута до сада, а Флипкенс води са 2:1. Овај дуел неће почети пре 18.30 часова.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара