Читај ми!

Виктор у четвртфиналу

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у четвртфинале турнира у Букурешту, пошто је савладао Тобијаса Камкеа из Немачке са 2:0, по сетовима (6:4, 6:2).

Троицки је у првом сету двапут изгубио свој сервис, док је чак трипут узвратио истом мером, па је тако окончао тај период игре у своју корист.

У другом сету 46. тенисер света везао је два брејка на почетку и уз одличну игру на своје сервис гемове дошао до предности од 4:0.

Камке је при резултату 5:1, када је осми носилац на турниру у Букурешту сервирао за меч, дошао до брејк лопте коју је искористио и успео да узврати један брејк, међутим, Троицки  је већ у наредном одузео сервис Немцу и тако се пласирао у четвртфинале.  Меч је трајао сат и 32 минута.

Троицки ће се у четвртини финала састати са Лукасом Росолом из Чешке, који је у другом колу био бољи од Андреаса Сепија из Италије - 2:1. Троицки ће, заједно са Сепијем, играти и у четвртфиналу дублова, а њихови противници у борби за полуфинале биће Немац Мартин Емрих и Финац Јарко Нијеминен.

Још један српски учесник на турниру у Букурешту, Јанко Типсаревић, свој меч другог кола играће у четвртак против Сантјага Хиларда из Колумбије.

Наградни фонд турнира серије 250 у Румунији игра се за укупни наградни фонд од 410.200 евра, од чега ће победнику припасти 74.000.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво