Читај ми!

Милојевић, најбољи јуниор света

Никола се не задовољава постигнутим. У новој сезони жели још више да напредује и да у своје витрине дода трофеје са гренд слем турнира. Млади Милојевић је први на листи ИТФ. Као кључ свог успеха наводи упорност, посвећеност тенису и напорне тренинге.

Млади српски тенисер и тренутно први јуниор света Никола Милојевић рекао је данас да ове године жели да освоји гренд слем. Милојевић је на врх ИТФ листе дошао захваљујући тријумфу на турниру Копа дел Кафе у Сан Хосеу, у Костарики, док је прошле недеље освојио дуплу круну у Мексику.

"Жеља ми је да ове године не само освојим Мелбурн већ сва четири гренд слема. Можда ми се укаже шанса и за квалификације неког од АТП турнира. У сваком случају, радим на томе да ово буде година мојих снова, како на јуниорском плану тако и у прелазу у најјачу конкуренцију", рекао је Милојевић, преноси сајт Тениског савеза Србије.

Он је додао да је максимално посвећен тенису и да су напорни тренинзи почели да дају резултат.

"Пресрећан сам због свега што ми се догодило у последње две недеље. Две титуле великих јуниорских такмичења, на два различита континента и прво место на свету на ИТФ листи. Моји снови почињу да се остварују. Велики рад и труд се коначно наплаћују, али ово је само почетак. Моје амбиције су много веће и надам се да ћу имати среће и да остале жеље испуним", поручио је 17-годишњи тенисер.

Честитке Милојевићу упутио је и најбољи тенисер света, Новак Ђоковић.

"Искрене честитке нашем Николи Милојевићу, најбољем јуниору на свету - новој нади српског тениса", написао је Ђоковић на Фејсбуку.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара