Читај ми!

Чехиње стрепе од Ане и Јелене

Чехиње очекује тежак задатак у финалу против Србије, првенствено због квалитета Ане и Јелене, али и због чињенице да је увек теже бранити трофеј. Селектор Чешке нагласио је да о Ани и Јелени најбоље говори податак да су обе биле најбоље на свету.

Најбоља чешка тенисерка Петра Квитова изјавила је данас да актуелне шампионке ФЕД купа очекује тежак задатак у финалу против Србије, првенствено због квалитета Ане Ивановић и Јелене Јанковић, али и због чињенице да је увек теже бранити трофеј.

"Притисак је много већи него прошле године против Рускиња у Москви и извесно је да нас чека много тежак меч. Увек је теже одбранити трофеј, поготово што наши навијачи у Прагу то очекују. Са друге стране, Ана има сјајан сервис, Јелена је веома добра у дефанзиви и увек је тешко доћи до победе против ње", рекла је Квитова на конференцији за новинаре.

Некадашња шампионка Вимблдона и светска "број 1" истакла је да и даље има проблема са повредом због које се прошле недеље повукла са завршног турнира сезоне у Истанбулу и да ће одлуку о наступу донети заједно са селектором Петром Палом.

"Осећам се боље него јуче, али видећемо како ће бити на данашњем тренингу. Надам се да ћу до викенда бити 100 посто спремна", поручила је Квитова.

Са друге стране Луси Шафаржова је потпуно спремна и са нестрпљењем очекује почетак финала.

"Једна недеља тренинга у О2 Арени је сасвим довољна за адаптацију. Очекујем велику борбу и нашу победу", поручила је она.

Селектор Чешке Петр Пала нагласио је да о Ани и Јелени најбоље говори податак да су обе биле најбоље на свету.

"Веома су квалитетене, искусне, знају да играју велике мечеве. Мислим да Јеленин "ренкинг" није одговарајући њеном квалитету", рекао је Пало.

Финале ФЕД купа између Чешке и Србије игра се 3. и 4. новембра у Прагу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара