Читај ми!

Ноле: Није ишло...

"Нисам имао енергије у другом сету. Мучио сам се, једноставно није ишло", рекао Новак Ђоковић после пораза од Сема Кверија, и додао да се већ окреће последњем овогодишњем турниру у Лондону. "Осећао сам се понижено", каже Квери.

Новак Ђоковић рекао је новинарима у Паризу да је у другом сету осетио пад енергије, што га је коштало победе. Ђоковић је, иако је први сет добио са 6:0, "већ током другог сета психички пао и морао је да се напиње у сваком гему".

"Знао сам да ћу имати проблеме са енергијом. Није је било у другом сету, једноставно сам осетио велики пад у игри. Борио сам се за сваку лопту, међутим, мучио сам се, није ишло", изјавио је Ђоковић.

Новак је као други носилац на турниру био слободан у првом колу, а у стартном дуелу изгубио је од Кверија са 2:1 у сетовима. Квери је рекао да се осећао пониженим у првом сету, али да је касније почео да невероватно сервира, што му је подигло самопоуздање.

"Било је мало понижавајуће на почетку меча, али сам онда кренуо да играм и добио самопоздање, а са тиме сам почео и боље да сервирам и играм агресивније. Мислим да сам невероватно сервирао, поготово код важних поена. Видео сам да се Ђоковић мало мучио, пошто је промашивао ударце које обично не промашује", рекао је Квери.

Ђоковић је објаснио да ће се сада спремити за турнир у Лондону, и сада за то има више времена.

"Пораз има и светлију страну, имам више времена да се одморим и припремим за завршни турнир у Лондону. Протеклих неколико недеља пролазио сам кроз тежак период, неке ствари су се десиле, много тога ми се врзмало по глави. Морао сам да се суочим са, за мене, неуобичајеним стварима", изјавио је Ђоковић, одбијајући да коментарише медијске написе да му је отац смештен у болницу у Србији због здравствених проблема.

"Када изгубите меч, онда треба да се окренете наредном изазову, а то је сада последњи овогодишњи турнир у Лондону", поручио је Ђоковић, који ће од понедељка поново постати први тенисер света.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара