Читај ми!

Ноле у полуфиналу

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале турнира у Пекингу. Попут “тениског цунамија” наш шампион је просто збрисао са терена Аустријанца Јиргена Мелцнера са 2:0(6:1,6:2).У полуфиналу Ноле са Флоријаном Мајером.

Само на почетку меча, када је узео свој први сервис, Мелцнер је успео на кратко да пружи равноправан отпор нашем шампиону. А онда је наступио "тениски цунами" Ђоковић.

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић успева да одузме сервис Мелцеру и поведе са 3:1. Онда следи серија од осам узастопно добијених гемова са четири брејка. Прво наш најбољи тенисер успева да узме и други брејк, а онда и реализује предност, па са 6:1 после само 28 минута игре води са 1:0 у сетовима.

Други сет Новак Ђоковић почиње новим брејком и шестим узастопно добијеним гемом води са 1:0 да би наставио новим брејком што га води до 4:0. За тренутак је Мелцнер наговестио да би се могао вратити у гем јер на свом сервису води са 40:0. Ђоковић изједначује, али Мелцнер ипак успева да сачува сервис и освоји други гем у мечу за 4:1. После Новакових брзометних сервиса за 5:1 Мелцнер спасава свој сервис и стиже до 5:2, али не успева да се одбрани од расположеног Ђоковића. Самоуверено наш ас меч приводи крају и са 6:2 у другом сету добија меч - 2:0.

Новак Ђоковић ће у полуфиналу играти у суботу од 13.30 против Флоријана Мајера.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара