Читај ми!

Јанко није успео

Јанко Типсаревић није успео да се пласира у полуфинале турнира у Токију, савладан је од Канађанина Милоша Раонићa са 1:2, по сетовима 7:6 /7:5/, 2:6, 6:7 /7:9/. Велика борба у мечу који је трајао два сата и 43 минута игре.

Јанко без полуфинала Токија. Наш тенисер испустио сет предности. Није успео да неутралише главно оружје противника, снажан сервис. Иако је Типсаревић први стигао и до меч лопте у тај-брејку трећег сета није успео да добије меч. Раонић сигурнији у финишу и долази до победе и пласмана у полуфинале.

 

У првом сету једино се наш тенисер у шестом гему сусрео са две брејк лопте противника. Ипак Јанко успева да се извуче. До краја сета није било прилика да се освоји сервис противника, уследио је тај-брејк. На старту Типсаревић губи свој сервис, успева да се врати и преокрене резултат и уз два мини-брејка решава први сет у своју користи 7:5.

Други сет донео је бољу игру Раонића. У четвртом гему користи своју другу брејк лопту и одузима сервис нашег тенисера. Јанко не успева да се врати у сет. При резултату 5:2, поново губи свој сервис и Канађанин добија други сет са 6:2.

У трећем сету слична слика као и у првом. Оба тенисера успевају да задрже свој сервис, тако да је победник решен у тај-брејку. Поново Раонић први стиже до мини-брејка, Јанко одмах узвраћа и први стиже до меч лопте, али на сервис противника, који је сигуран и сада он има меч лопту. Јанко се брани, али Раонић успева да стигне до мини-брејка предности, овог пута Типсаревић неуспева да узврати и Канађанин добија тај брејк са 9:7 и одлази у полуфинале.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара