Читај ми!

Њујорк уживо: Киша одложила мечеве

После неколико прекида због кише организатори Ју-Ес Опена били су приморани да одложе мечеве за наредни дан. Јанко и Новак почели борбу за четвртфинале. Типсаревић је у тренутку прекида имао предност у првом сету 5:2 у дуелу са Колшрајбером. Ђоковић, такође у првом сету, води са 2:0 против Вавринке.

 03.57 - Киша ипак није дозволила Нолету и Јанку да наставе своје дуеле, организатори прекинули вечерашњи програм и наставак мечева пребацили у наредни дан.

02.55 - Јанко води против Колшрајбера са 5:2 у првом сету (прекид због кише).

02.54 - Новак одузима сервис Вавринки, 2:0 (прекид због кише)

02.47 - Почео меч Ђоковић - Вавринка.

02.46 - Јанко стигао до брејка предности у првом сету, 4:2.

02.26 - Давид Ферер у четвртфиналу победом над Ришаром Гаскеом од 3:0  (7:5, 7:6/7:2/, 6:4). Следи меч Новака Ђоковића и Станисласа Вавринке.

02.13 - Типсаревић и Колшрајбер почели меч.

02.02 - Настављен програм на Ју-Ес Опену. Родик добио први гем против Дел Потра.

01.50 - Киша стала, метеоролози предвиђају да неће падатио око 90 минута, очекујемо наставак мечева.

01.46 - Киша престаје, очекује се припремање терена за наставак мечева.

00.30 - За сада, само меч између Марије Шарапове и Бартоли, која је сјајно почела меч и води против Рускиње 4:0 у првом сету. Остали мечеви на ЧЕКАЊУ. 

23.03 - Поново киша, мечеви прекинути. 

22.38 - Настављени су мечеви на турниру. Гаске против Фереа, Шарапова против Бартоли.

22.36 - Према најавама метеоролога могуће је да буде још кише у Њујорку.    

22.30 - Организатори су променили распоред мечева по теренима. Новак Ђоковић и Станислас Варвинка се селе са Артур Еш на Луј Амстронг и играће по завршетку меча Ферер - Гаске. Јанко Типсаревић и Филип Колшрајбер су пребачени на Гренд Стенд, а њихов дуел почиње по завршетку дубла у коме играју Куреши и Рожер против браће Харисон.   

22.25 - Киша стала, терени се припремају. 

21.11 - Јача киша опет је прекинула мечеве у Њујорку. Одложен је почетак дуела Шарапове и Бартоли. Ферер води против Гаскеа 7:5, 7:6, 2:2.

20.53 - Белорускиња Викторија Азаренка прва је полуфиналисткиња Ју-Ес Опена. Азаренка је савладала Саманту Стосур са 6:1, 4:6, 7:6 (7:5).

18.35 - Стала киша, настављен дуел Азаренке и Стосур. 

18.00 - Киша у Њујорку. Меч између Викторије Азаренко и Саманте Стросур прекинут после три гема. Азаренка води 3:0. 

15.13 - Турнир у Њујорку донео је прегршт лепих потеза и поена. Један од најлепших освојио је Боб Брајан, у дублу са братом близанцем Мајком.

15.02 - Ева Лонгорија уживала на теренима "Били Џин Кинг Националног Тенис Центра".

Српски тенисери Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић око 21 сат по средњoeвропском времену одиграће мечеве осмине финала на Ју-Ес Oпену.

Дуел изумеђу Ђоковића и Швајцарца Станисласа Вавринке постављен је као трећи на централном терену "Артур Еш" након два женска сингла у којима се састају Белорускиња Викторија Азаренка и Аустралијанка Саманта Стосур, односно Рускиња Марија Шарапова и Францускиња Марион Бартоли. Програм на централном терену почиње од 17 сати.

Јанко Типсаревић и Немац Филип Колшрајбер свој меч осмине финале играће на терену "Луис Армстронг" након дуела између Ришара Гаскеа и Давида Ферера. Меч Француза и Шпанца почиње од 18 сати по средњоевропском времену.

Пласман у четвртфинале већ су изборили Британац Енди Мареј и Швајцарац Роџер Федерер. Противник Мареју у мечу за улазак у полуфинале биће Хрват Марин Чилић који је победио Мартина Клизана из Словачке са 7-5, 6-4, 6-0. У другом четвртфиналу састаће се Швајцарац Роџер Федерер и Томаш Бердић из Чешке.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара