Читај ми!

РК Војводина: Дешавања у финалу против Партизана штете српском рукомету

 Рукометни клуб Војводина саопштио је да "дешавања током финала Купа Србије само штете даљем развоју рукомета".

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана, које је окончано слављем "црно-белих" после седмераца, било је прекинуто у финишу меча после инцидената на трибинама дворане "Слана бара".

"РК 'Војводина' пре свега честита спортским пријатељима из РК 'Партизан' на заслуженом освајању Купа Србије са жељом да тај резултат да још више елана за даљи напредак клуба. РК 'Војводина' је постала бренд и један од најбољих амбасадора нашег спорта, Града Новог Сада и Србије, захваљујући преданом и посвећеном раду играча, стручног штаба и Управе клуба. Донели смо Србији и Европски трофеј после више деценија у изванредном финалу и победом у Норвешкој", наводи се у саопштења Војводине.

Посебно се истиче да је "рукомет дуго чекао на овакве мечеве и оваква финала".

"Мислимо да дешавања од суботе само штете даљем развоју овог спорта и беспотребно бацају сенку на врхунску борбеност и давање играча и једног и другог клуба. Утакмица је организована у складу са свим пропозицијама у такмичењу Рукометног савеза Србије и предузете су све мере безбедности. И поред свега унапред предузетог и искреног жаљења због инцидента, препознали смо и унапред упозоравали да постоји неусловност хале Слана бара да прими две организоване навијачке групе, па ћемо ту чињеницу имати у виду при организацији наступајуће завршнице првенства и утакмица које ће одредити Првака Србије", закључује се у саопштењу.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво