Читај ми!

Перић: Тежак жреб, али можемо до циља

Мушка рукометна репрезентација Србије играће на првенству Европе у Пољској 2016. у групи А са селекцијама Француске, Пољске и Македоније, одређено је жребом.

Селектор Дејан Перич оценио је да ће Србија имати тежак задатак у групи А, с обзиром да ће играти са домаћином Пољском, као и са Француском, која долази са највишим амбицијама.

"Група у којој смо се нашли доста је тешка и захтевна. Ту је домаћин Пољска, као и Француска која на сва такмичења долази са највишим циљевима. Не сумњам да ћемо ово првенствио Европе дочекати спремни, да ћемо играти добро и остварити циљ", рекао је Перић.

Он је нагласио да је репрезентацији Србије приоритет високи пласмна на ЕП, "како бисмо се додатним квалификацијама пласирали и на Олимпијске игре".

"Укрштамо се у другој фази са групом која је такође захтевна, у којој су Хрватска, Белорусија, Исланд и Норвешка, али и са њима можемо да играмо равноправно", нагласио је Перић.

ЕП у Пољској игра се од 15. до 31. јануара 2016. године.

Распоред група:

ГРУПА А - КРАКОВ: Француска, Пољска, Македонија, Србија
ГРУПА Б - КАТОВИЦЕ : Хрватска, Белорусија, Исланд, Норвешка
ГРУПА Ц - ВРАЦЛАВ: Шпанија, Шведска, Немачка, Словенија
ГРУПА Д - ГДАЊСК: Данска, Русија, Мађарска, Црна Гора

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара