Читај ми!

Рукометаши спремни за дуел са Црном Гором

Рукометна репрезентација Србије у среду игра први меч у квалификацијама за Европско првенство са Црном Гором, а в. д. селектора Дејан Перић и капитен Момир Илић сматрају да су "орлови" спремни за тај сусрет.

Капитен рукометне репрезентације Србије Момир Илић рекао је да очекује да ће екипа одиграти добро против Црне Горе, у првом мечу квалификација за Европско првенство, и истакао да је атмосфера међу играчима веома позитивна.

"Црна Гора исто има новог селектора. Они су мало променили генерацију. Сигурно неће доћи у Београд да изгубе него ће дати све од себе да победе. Вероватно имају неки притисак, јер је ово, тако да кажем, републички дерби. Биће неког посебног смисла", рекао је новинарима Илић.

Вршилац дужности селектора Дејан Перић истакао је да су играчи спремни и свесни шта их чека.

"Жељно очекујемо да почну квалификације. Како сарађујемо, радимо и уз мотив који је присутан, верујем да ћемо сутра одиграти квалитетну утакмицу, на свом нивоу", рекао је Перић.

На питање каква је екипа Црне Горе, он је одговорио: "Екипа коју води Љубомир Обрадовић долази у измењеном саставу. Играчи се не деле на старе и младе, већ на добре и мање добре. У принципу, важно је да знамо ко нам је противник и да знамо његове карактеристике".

Према његовим речима, екипа је претходна три дана искористила да би се упознала са игром противника и да би конкретизовала "ствари у фази одбране и напада".

"Договорили смо се како ћемо функционисати. Ја сам поносан и срећан како комплетна екипа функционише. Уз добру атмосферу, уз све што поседујемо, надам се нашој победи", рекао је Перић.

Он је позвао публику да дође на утакмицу и обећао да ће се екипа потрудити да на прави начин репрезентује српски рукомет – одговорном игром и залагањем.

Србија у среду од 20 сати игра у београдском Пиониру са Црном Гором први меч квалификација за ЕП 2016. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво