Читај ми!

Бошковић: Не бирамо ривала у финалу!

Селектор Србије Саша Бошковић изјавио да је његова екипа у финале стигла захваљујући "шаховској" одбрани против Пољске. Напунили смо Арену, освојили медаљу и хајде сада да сачекамо ту недељу, рекао Бошковић и додао да му је свеједно ко ће бити ривал у финалу.

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да је одбрана била кључна у победи против Пољске у полуфиналу Светског првенства.

"Одбрана је кључна, свака девојка несебично даје све од себе за сваку лопту. Играли смо концентрисано и то је дало резултат. Буквално смо играли шах у одбрани са Пољском", рекао је Бошковић новинарима после утакмице у Београдској арени.

Србија је у полуфиналу Светског првенства, чији је домаћин, убедљивом елиминисала Пољску са 24:18 и тако осигурала медаљу.

"Напунили смо Арену, освојили медаљу и хајде сада да сачекамо ту недељу", рекао је Бошковић.

Он је навео да не верује да је повреда Андрее Лекић озбиљнија и да "у финалу нема повређених".

Бошковић се нашалио да му је драго да његова екипа има "младе пензионерке са 20 година".

Српски селектор је истакао да би волео да Пољска освоји бронзану медаљу.

Србија ће се у борби за златну медаљу састати са победником дуела између Бразила и Данске.

"Нисмо причали са ким ћемо да играмо, ни сада нас то не занима, тотално нам је свеједно. И пре Норвешке сам рекао 'па шта?'. Ја сам такав...", рекао је Бошковић.

Финале ће се играти у недељу од 17.15 часова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво