Читај ми!

Бошковић: Утакмица са Кином је врло важна

Селектор Србије Саша Бошковић тражиће од играчица максималну озбиљност у мечу против Кине. Победа против Данске донела је велико самопоуздање нашим девојкама, али се на утакмици са Кином не смеју опустити.

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да је утакмица са Кином врло важна и да ће од играчица тражити максималну озбиљност. Србија се у петак у Нишу од 18.00 састаје са Кином у утакмици петог кола Групе Б Светског првенства.

"У петак играмо још једну врло битну утакмицу - са Кином. Биће нам то добра припрема пред наставак првенства. Од свих девојака ћу тражити максималну озбиљност", рекао је Бошковић. Он је казао да Рукометни савез Србије спрема изненађење за Нишлије и да се нада да ће они у наставку такмичења доћи у Београд да подрже репрезентацију.

"Знам да ће Чаир бити пун. Оно што могу да откријем - РСС спрема изненађење за Нишлије. Ја бих волео да и они нама направе изненађење, да крену за Београд, колима, аутобусима и возом... Ја их овим путем позивам, а ми ћемо им се добрим играма одужити", рекао је Бошковић.

"Иако смо поражени од Бразила, добили смо Данску и то је велики показатељ колико ова репрезентација вреди и може. Свих 16 девојака плус три које нису у саставу - живе заједно, једна за другу. Није битно колико која игра, свака даје свој допринос. Сви заједно идемо ка циљу, ка победничком постољу", додао је селектор.

Рукометашица Сања Рајовић рекла је да верује да ће се од Ниша растати победом и захвалила се публици на подршци против Данске.

"Верујем да ћемо се са дивном нишком публиком растати победом. Похвалила бих публику и захвалила јој што је у мечу са Данском била феноменална. Ја то нисам још доживела, такво навијање у последњих десет минута. Свака им част. Позивам их да дођу да нас бодре и у Београду", рекла је Рајовићева. Она је додала да у осмини финала не би волела да се састану са Холандијом или Јужном Корејом.

Рукометашица Сања Дамјановић рекла је да им је победа против Данске дала самопоуздање и да се не смеју опустити на утакмици са Кином. "Победа против Данске много нам значи за самопоуздање. Не смемо заборавити да у петак играмо са Кином у последњем мечу Групе Б. Поштујемо ми и тог ривала и не смемо се опустити", рекла је Дамјановићева.

Бразил је први на табели Групе Б са четири победе, Србија и Данска деле друго место са по три тријумфа, Јапан и Кина су победу славили по једном, а Алжир је последњи са четири пораза.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво