Читај ми!

Јужна Кореја до рекорда

Четврто коло првенства света за рукометашице обележилиле победе Србије, Бразила, Француске и Јужне Кореје. Постављен рекорд по броју постигнутих голова у Србији, Јужна Кореја савладала Доминиканску Републику 51:20!

Данас су одигране утакмице 4. кола првенства света за рукометашице у групама А и Б, а обележиле су их победе Србије, Бразила, Француске и Јужне Кореје.

Изабранице Саше Бошковића после велике борбе савладале су у Нишу селекцију Данске (23:22) и сада имају скор 3-1, као Данкиње, док је Бразил тријумфом против Јапана (24:20) задржао максималан учинак у Б групи.

У дерби сусрету А групе Француска је у Београду после неизвесне борбе надиграла европског првака Црну Гору (17:16) и издвојила се на челу табеле. На тој утакмици у првом полувремену постигнуто је само 14 голова, а укупно 33.

Рукометашице Јужне Кореје скоро да су у првом делу меча против аутсајдера Доминиканске Републике постигле исто голова колико Францускиње и Црногорке на крају заједно. Азијска репрезентација славила је "кошаркашким" резултатом - 51:20.

А група (Београд):

Доминиканска Република - Јужна Кореја 20:51 (8:27)
Холандија - ДР Конго 33:21 (18:11)
Француска - Црна Гора 17:16 (6:8)

Табела: Француска 8 бодова, Црна Гора и Јужна Кореја 6, Холандија 4, Конго и Доминиканска Република 0.

У последњем 5. колу, у петак, састају се ДР Конго - Доминиканска Република (16.15 сати), Француска - Јужна Кореја (18.30) и Црна Гора - Холандија (20.45).

Б група (Ниш):

Бразил - Јапан 24:20 (12:8)
Алжир - Кина 25:27 (14.15)
Србија - Данска 23:22 (12:12)

Табела: Бразил 8 бодова, Данска и Србија 6, Јапан и Кина 2, Алжир 0.

Сутра су на програму утакмице 4. кола у групама Ц и Д, које се играју у Зрењанину, односно Новом Саду. Састају се Парагвај - Шпанија, Пољска - Аргентина, Ангола - Норвешка (Ц група), Аустралија - Чешка, Немачка - Тунис и Румунија - Мађарска (Д).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво