Читај ми!

Пораз Партизана, Брковић задовољан

Рукометаши Партизана претрпели су шести пораз у СЕХА лиги, пошто су у Београду изгубили од вуковарског Нексеа са 25:30 (16:14) у седмом колу такмичења. Тренер црно-белих Брковић задовољан игром својих пулена - "то је наш капацитет".

Партизан је сада претпоследњи, девети на табели, са учинком од једне победе и шест пораза, док је Нексе пети са три победе, три пораза и нерешеним резултатом. Рукометаши Партизана су на Бањици играли са розе пертлама, што је њихов знак подршке борбе против рака. Меч је одигран пред око 400 гледалаца.

Партизан је углавном водио у првом полувремену и држао је предност до 37. минута, када је било 19:16 за црно-беле. Тада је Нексе заиграо боље и до 50. минута је постигао седам голова, а примио само један. Тим из Вуковара тада је преломио меч, а до краја је само повећавао предност.

Најефикаснији у Партизану био је Виктор Матичић са седам голова, а по четири су постигли Вања Илић, Мијајло Марсенић и Никола Потић. Фрањо Лелић је предводио Нексе са седам голова, док је Иве Шимић постигао шест.

Тренер Партизана Александар Брковић казао је да нема шта да замери својим играчима, јер је ово капацитет тима.

"Играли смо добро у почетку, али смо у другом полувремену пали. Немамо довољно играча у ротацији и то се осетило. Не замерам ништа својим играчима. Било би чудно да побеђујемо све у СЕХА лиги. Боримо се колико можемо, и задовољан сам како се боримо. Наш капацитет је оволики, надам се да ће се повећати", рекао је Брковић.

Тренер Нексеа Зденко Корди казао је да је задовољан победом, а захвалио је Партизану на пријему, рекавши да му је увек задовољство да игра на Бањици.
"Имамо одличан и људски и спортски однос с Партизаном. Имали смо тешке утакмице у Еврокупу, видело се то на обе екипе. Код нас у првом, код Партизана у другом полувремену. Задовољан сам победом, честитам својим играчима и ривалу на игри", рекао је Корди.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара