Читај ми!

Станић: Бољи смо са новим селектором

Голман рукометне репрезентације Србије Дарко Станић рекао је да је национални тим бољи од када је Љубомир Врањеш дошао на место селектора.

Репрезентативни чувар мреже Дарко Станић сматра да је екипа напредовал доласком Љубомира Врањеша на место селектора и да је атмосфера у тим на виском нивоу.

"Леп је осећај вратити се у Србију с победом, дочекала нас је позитивна атмосфера. Успели смо да се решимо лоших потеза, с новим селектором смо доста бољи, брзо смо се уходали. Учимо из победе, а не само из пораза. Презадовољан сам резултатом, а са Босном и Херцеговином се надам да ћемо заокружити причу", рекао је Станић на београдском аеродрому Никола Тесла по повратку из Русије.

Српски рукометаши су победили Русију са 29:28 у Астрахану у претпоследњем колу Групе седам квалификација за Европско првенство и тако дошли на корак од пласмана на континентални шампионат.

"Орлови" ће у последњем колу дочекати Босну и Херцеговину у хали Чаир у Нишу у недељу у 19.00.

"Отишли смо с циљем да победимо и решимо пласман на ЕП, што смо и урадили. С новим селектором направили смо чудо, са неколико тренинга успео је да извуче оно најбоље. Идемо на победу... Чаир је наша друга кућа, тамо је увек одлична атмосфера, тако да је публика кроз квалификације заслужила да заједно прославимо одлазак на Европско првенство", казао је средњи бек Србије Петар Ненадић.

Селектор Врањеш је рекао да Србија има младе играче и да тек треба да их боље упозна.

"Имамо младе играче који би требало да добију доста искуства. Требаће нам још заједничких окупљања да их боље упознам и све ће бити много боље", рекао је селектор.

Врањеш који је, као играч, наступао за репрезентацију Шведске, казао је да никада није имао публику на својој страни у Нишу.

"Био сам неколико пута у Нишу, али никада нисам имао публику на својој страни што ће овог пута само допринети бољем резултату и доброј игри репрезентације. Надам се да ће нам помоћи да победимо селекцију Босне и Херцеговине", навео је Врањеш.

Европско првенство одржаће се у Данској од 14. до 26. јануара следеће године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво