Читај ми!

Честитке Србији

Челници европског рукомета честиталу су Србији на још једном сјајно организованом Европском првенству. Велики посао обавио је ваш тим, јер је успео да организује овај догађај за мање од шест месеци, наводи се у честитки.

Челници Европске рукометне Федерације (ЕХФ) упутили су данас честитке Рукометном савезу Србије на организацији Европског првенстава за жене 2012.

Председник ЕХФ-а Жан Бријо, потпредседник Арне Еловсен и генерални секретар Михаел Видерер изразили су задовољство што су други пут ове године били гости Србије.

"После Европског првенства у рукомету за мушкарце одржаног у јануару ове године, желимо да вам честитамо за добро и успешно организовано ЕП за жене, одржано недавно у Србији. Велики посао обавио је ваш тим, јер је успео да организује овај догађај за мање од шест месеци", наводи се у честитки коју су заједнички потписали Бријо, Еловсен и Видерер.

Они су у саопштењу исказали захвалност у реализацији ЕП и оценили Првенство као веома ушпешно.

"Захваљујемо се свима који су учествовали у реализацији овог Првенства, као и тиму волонтера који су у сва четири града, Београду, Новом Саду, Нишу и Вршцу вредно радили у различитим секторима и сви заједно допринели да овај догађај буде успешан", наводи се у саопштењу.

Европско првенство у рукомету за жене играло се у Србији од 4. до 16. децембра, а репрезентација Црне Горе освојила је златну медаљу, док су Норвежанке заузело друго место, а у борби за бронзану медаљу Мађарска је била боља од Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара