Читај ми!

Идемо даље

"Имали смо велику жељу, штета што нисмо направили још један подвиг. Идемо даље, треба спремити екипу за сутрашњу утакмицу", рекао је Бошковић. Биљана Филиповић није успела да постигне гол за продужетак. "Шта је ту је, само да се смиримо и што боље спремимо да узмемо бронзу", рекла је Биљана кроз сузе.

Селектор рукометашица Србије Саша Бошковић рекао је после пораза од Црне Горе у полуфиналу Европског првенства да му је жао што екипа није направила још један подвиг и истакао да је пресудила нешто слабија игра у одбрани.

"Имали смо велику жељу, штета што нисмо направили још један подвиг. Противник је искористио нашу слабу одбрану, имале су више среће, а на крају нисмо погодили последњи шут. Идемо даље, треба спремити екипу за сутрашњу утакмицу", рекао је Бошковић за Радио-телевизију Србије после меча у Београдској арени.

Његова екипа је у полуфиналу Европског првенства изгубила од Црне Горе са 27:26. У дуелу за бронзану медаљу, Србија ће сутра играти против Мађарске.

"Сутра ћемо опет пружити максимум, као и вечерас. Надам се да ћемо успети да повратимо девојке и поновимо добре партије", додао је Бошковић.

Србија је у последњем нападу на мечу имала шансу за продужетак, али, до тада најбоља играчица, Биљана Филиповић није успела да постигне гол.

"Волела бих да нисам добро играла, а да смо прошли. Шта је ту је, само да се смиримо и што боље спремимо да узмемо бронзу. Заслужиле смо барем бронзу. Очекивала сам финале, само ми знамо шта смо прошле, међутим, овај пут Црногорке су биле јаче", рекла је Филиповићева кроз сузе.

Десно крило српске репрезентације Катарина Крпеж била је видно разочарана због пораза, али је истакла да сутра у мечу за бронзу са Мађарском њу и њене саиграчице чека најважнија утакмица у каријери.

"Ово није наша игра... Нисмо их тукле као што су оне нас, а опет смо имали прилику да се вратимо у последњем нападу. Нисмо успеле, нажалост, али сутра је нови дан и нова утакмица која ће бити најважнија у нашим каријерама јер ћемо се борити за медаљу", истакла је Катарина Крпеж.

Пивотмен у тиму Србије Слађана Поп-Лазић рекла је да њена екипа заслужује медаљу и да је неопходно да се опорави после ове утакмице.

"Остаје нам да се опоравимо и скупимо снагу за Мађарску јер заслужујемо медаљу. Хвала навијачима који су нам много помогли и надам се да ће и сутра подржати", казала је Слађана Поп-Лазић.

Селектор Црне Горе Драган Аџић пожелео је Србији срећу у сутрашњем мечу против Мађарске и волео бих да Србија одигра квалитетно оствари велики резултат.

"Пресрећан сам због победе, а још више због амбијента у дворани, рукомет у Србији је на добитку после ове утакмице", рекао је Аџић.

Најефикаснија у тиму Црне Горе Катарина Булатовић похвалила је навијаче свог тима, који су у великом броју испунили Арену.

"Можда утакмца није била сјајна, али борили смо од почетка до краја, покзали смо да у једној сезони можемо да освојимо Лигу шампиона, сребро на Олимпијским играма и пласирамо се у финале ЕП. Желим Србији срећу сутра и да освоје медаљу. Хвала нашим навијачима, било их је пуно, само сам њих сам чула на терену, рекла је Булатовићева.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара