Читај ми!

Монпеље под истрагом

Рукометни клуб Монпеље, ривал Партизана у овогодишњој Лиги шампиона, налази се под истрагом због сумње да је наместио једну утакмицу француског шампионата. Сумња се да су супруге и девојке рукометаша уплатиле пет хиљада евра.

Француски рукометни клуб Монпеље налази се под истрагом због сумње да је наместио утакмицу са екипом Сесон Севиње, преноси данас Ројтерс. Спорни меч одигран је 12. маја, Монпеље је изгубио са 31:28, али је предходно обезбедио шампионску титулу.

Истрага је покренута због повећаног броја уплата у кладионицама на пораз Монпељеа, а сумња се да су супруге и девојке рукометаша уплатиле пет хиљада евра.

"Овако нешто нисмо могли да замислимо, али претпоставка невиности мора да се поштује. Ако се докаже да је тачно, цео француски рукомет ће бити оштећен", рекао је бивши репрезентативац и играч Монпељеа Жоел Абати.

Из клуба, савеза и лиге за сада се нико није огласио.

"Не разумем шта се дешава. Нико ништа сумњиво није приметио током утакмице", рекао је председник Сесон Севиње Филип Барбере.

Рукометаши Монпељеа ове сезоне играју у истој групи Лиге шампиона са београдским Партизаном, а сутра их очекује гостовање против немачког Фленсбурга.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво