Читај ми!

Играћу за Стефана

Рукометни репрезентативац Србије Далибор Чутура жели да, због успомене на преминулог деветогодишњег сина Стефана, игра на Олимпијским играма у Лондону.

"Када сам после дугачког, готово вечног пута до Шпаније коначно стигао у наш стан у Леону, прво што ми је супруга Марија, готово још на вратима рекла било је: 'Обећај да ћеш, за свог сина, играти на Олимпијским играма'. Даћу све од себе да испуним то обећање", рекао је Чутура за Новости.

Деветогодишњи Стефан преминуо је претходне недеље у Леону од последица излива крви у мозак, иако су прве информације из Шпаније говориле да је настрадао приликом туче у парку када је погођен каменом у главу.

Чутура је припреме репрезентације напустио чим је сазнао за трагичну вест, а саиграчима би требало да се поново прикључи 25. јуна.

Олимпијске игре у Лондону на програму су од 27. јула до 12. августа, а најбољи српски рукометаши играће у Б групи заједно са Данском, Шпанијом, Хрватском, Мађарском и Јужном Корејом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво