Читај ми!

Слохокеј лигa

Партизан убедљив против Младости

Хокејаши Партизана победили су у Београду екипу Младости из Загреба са 6:2 у 15. колу Слохокеј лиге. "Црно-бели" ће наредну утакмицу Слохокеј лиге играти у суботу, 19. новембра када у "Пионир" долазе хокејаши љубљанске Олимпије.

Хокејаши Партизана победили су вечерас у београдском Пиониру екипу загребачке Младости са 6:2 (1:0, 3:0, 2:2) у утакмици 15. кола Слохокеј лиге.

Двоструки стрелац за црно-беле био је капитен Марко Миловановић, а по један погодак постигли су Павле Огризовић, Срђан Ристић, Марко Ковачевић и Марко Сретовић. Стрелци за гостујућу екипу из Хрватске били су Дамир Јаковац и Никша Трстењак.

Партизан је овом победом задржао друго место на табели Слохокеј лиге са 27 бодова, седам мање од водећег Марибора.

Црно-бели следећу утакмицу Слохокеј лиге играју у суботу, 19. новембра када у Пионир долазе хокејаши љубљанске Олимпије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара