Џудисти падају пред Путином

У паузи између државничких обавеза премијер Русије, Владимир Путин, до сада је уживао у сафарију, лову и риболову у Сибиру, вожњи борбеног авиона и болида Формуле 1, а сада се вратио првој љубави, борилачким вештинама, тачније џудоу.

Руски премијер је у свом родном Санкт Петербургу одмерио снаге са најбољим руским џудистима. Путин је показао да му због државничких обавеза нису "зарђали" мишићи, и био је достојан противник некима од највећих мајстора ове вештине.

Познато је да је 58-годишњи Путин носилац црног џудо појаса, а осим јапанске вештине, руски премијер је одличан рвач и самбо борац.

Ипак, на приказану технису једини је имао замерке Путинов тренер, Анатолиј Раклин, који обучава најмоћнијег човека Русије већ 15 година.

"Избаци кукове", драо се Ралкин на свог ученика у току једне спаринг борбе.

После тренинга трнер је Путину дао и понеки савет.

"Посматрао сам твоју технику данас, треба више да радиш левом руком", замерио је Ралкин Путину.

Ипак, у изјави за медије, тренер је био много блажи.

"Укупно гледано, Путин има одличну технику. Камо среће да свим у његовим годинама могу да изводе овакве ствари", рекао је Ралкин.

Неки познаваоци политичких прилика у овоме виде политички маркетинг и припрему Путина за наредне председничке изборе, чак и да је то истина, тешко да је могуће замислити упечљативији почетак кампање.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије