Девојчица нова нада NFL лиге

Деветогодишња девојчица Сем Гордон импресионирала је све својим вештинама на мечевима америчког фудбала. Ова девојчица из Јуте једна је од најталентованијих клинаца у мини-лиги америчког фудбала. Иако игра са старијим и већим дечацима, мала Сем успела је да се избори и постане једна од најбољих.

Брзина, храброст,  одлучност, ово су само неке од особина које мора да поседује добар ранинг бек да би једног дана заиграо у NFL лиге. Скаутима је у претходних неколико дана поглед скренула једна школа у Јути, у којој се појавио играч таквих квалитета.

Једини проблем је што се испод кациге и опреме крије деветогодишња девојчица, Сем Гордон, која је све импресионирала у школској мини лиги америчког фудбала.

Родитељи ове девојчице кажу да је њихова ћерка почела да тренира овај спорт заједно са старијим братом. За кратко време Сем је доказала да је бржа и храбрија од свих дечака из екипе, али и из противничких тимова.

Сем је не само брза, већ и неизмерно храбра, и не либи се да обара много веће и старије дечаке од себе.  Скоро невероватно изгледа када ова девојчица, која је тешка око 27 килограма, обара дечаке који су и три пута тежи од ње.

 Тренер екипе за коју Сем тренира каже да ова девојчица игра интилигентно као да је колеџ играч.

Њен отац каже да се Сем никада није плашила физичког контакта, судара, и да је у свим спортовима којима се бавила, јуришала на веће од себе. Господин Гордон каже да је у овом тренутку најважније да ћерку научи да је ово само игра, и да мало мање схвати озбиљно када њена екипа изгуби.

Према његовим речима, после неколико пораза њене екипе, он је једва утешио своју ћерку која, како каже, има неутољиву глад за победом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара