Читај ми!

За покојног тренера

Украјинац Владимир Кличко изјавио је да ће обједињену титулу, коју евентуално буде одбранио у суботу против Пољака Маријуша Ваха, посветити покојном тренеру Емануелу Стјуарду.

"Одлазак тренера Стјуарда велики је ударац за бокс уопште. Било ми је чудно без њега током припрема, али знам шта би он урадио да је овде и шта би од нас тражио", рекао је млађи од браће Кличко.

Шездесетосмогодишњи Стјуард, који је радио са неколико светских шампиона у својој чувеној сали Кронк џим у Детроиту, умро је 25. октобра због компликација после операције.

Кличко је нагласио да ће у суботу ући у ринг са мислима на покојног тренера.

"Стјуардов дух биће уз мене док се будем борио за титуле", рекао је Кличко, који је одбранио обједињене титуле у тешкој категорији у ВБО, ИБФ, ИБО и ВБА верзији против Американца Тонија Томсона у јулу.

Кличко, који има 58 победа и три пораза, суочиће се први пут у каријери са противником вишим од себе.  Тродесетдвогодишњи Вах је висок 2,02 метра, и виши је четири центиметра од Кличка.

Вах је у каријери забележио савршени скор од свих 27 победа.

"Вах располаже одличном техником. За некога ко је толико висок, он се одлично креће", рекао је Кличко.

Он се током конференције за штампу окренуо пољском боксеру рекавши: "Добродошао у свет великог бокса!" Вах је узвратио да ће га светски бокс запамтити након меча са Кличком.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара