Хукић одбранио титулу

Новопазарац Муамер Хукић одбранио је титулу светског шампиона у крузер категорији. Хукић, који наступа под немачком засставом, одлуком судија био бољи од Турчина Фирата Арслана, који сматра да су га судије покрале.

Професионални боксер из Новог Пазара Муамер Хукић је у суботу увече 10. пут одбранио титулу светског првака у крузер категорији (90.719), пошто је у Халеу, у Немачкој, савладао изазивача Фирата Арслана.

Хукић, који наступа као немачки боксер под именом Марко Хук, славио је једногласном одлуком судија (115:113, 115:113 и 117:111), а после меча чули су се звиждуци публике због такве процене арбитара.

"Било је тешко. Противник се много трудио и борио као лав, али мислим да сам показао више у рингу. Ја сам велики борац и имам пуно оваквих мечева иза себе", рекао је Хукић после меча.

Арслан, немачки боксер турског порекла, рекао је да је изгубио због срамне судијске одлуке.

"Овакве ствари уништавају бокс. Мислим да је публика видела ко је био бољи. Уверен сам да сам добио ову борбу и да је требало да постанем шампион", казао је 42-годишњи Арслан.

Муамер Хукић има у професионалној каријери 35 победа (25 нокаутом), два пораза и један нерешен исход, док је Фират Арслан изгубио свој шести меч, уз претходне 32 победе и две нерешене борбе.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара