Читај ми!

Слохокеј лига

Партизан бољи од Марибора

Хокејаши Партизана победили Марибор са 4:2 (1:1, 0:1, 3:0), у заосталој утакмици 24. кола Слохокеј лиге. Црно-белима неопходна још два бода у последња три меча да би обезбедили другу позицију пред плеј-оф.

Хокејаши Партизана победили су вечерас у Београду екипу Марибора са 4:2 (1:1, 0:1, 3:0) у заосталој утакмици 24. кола Слохокеј лиге.

Голове за црно-беле постигли су Димитрије Филиповић, Марко Ковачевић, Марко Миловановић и Павел Поправка, док су стрелци за Марибор били Давор Раканович и Дејан Жемва.

Партизан после овог меча има 46 бодова, док је Марибор и даље убедљиво први са 60 бодова.

Након другог овосезонског тријумфа над лидером шампионата црно-белима су неопходна још само два бода у последња три меча да би обезбедили другу позицију пред плеј-оф и предност домаћег терена у евентуалном полуфиналу разигравања. Прву шансу да испуне тај циљ хокејаши Партизана имаће у суботу, 21. јануара када у мечу 26. кола у халу Пионир долази екипа Млади Јесенице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара