Читај ми!

Покварили планове Бразилцима

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић рекао је после победе над Бразилом са 3:1 на Светском купу у Јапану да је желео да поквари планове противнику.

"Када победите Бразил то је значајна ствар, а када је њима било важно ми смо играли што смо боље могли како би им покварили планове, јер су они доста пута нама индиректно покварили планове", рекао је Колаковић после меча.

 

Колаковић је истакао да је утакмица значајно поправила расположење репрезентативцима Србије.

"Утакмица нам је знатно поправила расположење без обзира на то што се нисмо квалификовали на Олимпијске игре. Морамо бити изузетно задовољни јер немамо пуно прилике да играмо са Бразилом, а поготово не  прилике да их пуно побеђујемо", рекао је Колаковић.

Селектор Србије је казао да ће његови играчи покушати да забележе победе до краја турнира јер би то поправило пласман на светској ранг-листи.

"Играли смо добро, храбро, организовано и потпуно заслужено смо победили. Остала су још три меча, пробаћемо да одиграмо најбоље што можемо и да забележимо што више победа, због светске ранг-листе, али и самопоуздања", казао је Колаковић.

 

Средњи блокер Србије Драган Станковић оценио је да је ово велика победа због самих репрезентативаца.

"Велика победа због нас самих, ушли смо у утакмицу са великом жељом. Од старта турнира смо играли по систему топло-хладно и сада смо се мало вратили. Наредни мечеви нам ништа не значе, али је битно да одиграмо ангажовано", рекао је Станковић.

Либеро репрезентације Србије истакао је да је велика жеља играча за победом пресудила меч.

"Утисци су сјајни јер сам победио Бразил први пут у каријери. Квалитетно смо одиграли, освежили се, направили смо добру атмосферу, били упорни, имали смо циљ да их победимо, сви смо то желели и то нам се остварило", рекао је Росић.

 

Србија следећи меч игра против Египта у петак у 3.00.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара