Читај ми!

Најуспешнија сезона

Завршена је најуспешнија сезона за наше одбојкашице. Селектор женске репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је да је победом над Алжиром на Светском купу окончана најуспешнија сезона у историји наше одбојке.

Изузетно напорна и веома успешна репрезентативна сезона је завршена. Наше девојке освојиле су неколико одличја, а најсјајније је злато освојено на Европском првенству у београду. Једино није остварен циљ на управо завршеном Светском купу. Ипак, постоје још два турнира на којима могу да изборе пласман на Олимпијске игре у Лондону.

"Ова сезона је била најуспешнија у историји наше одбојке. Задовољни смо оствареним, а у априлу ћемо се поново окупити како бисмо покушали да остваримо пласман на најважније такмичење - Олимпијске игре", рекао је Терзић.

Тијана Малешевић је истакла да је генерално, задовољна постигнутим резултатима, с обзиром на чињеницу да је екипа играла ослабљена. "Најважније је да смо показале висок квалитет и да смо биле равноправан противник највећим репрезентацијама", рекла је Малешевићева.

Стефана Вељковић је оценила да је победа над Алжиром била лака, иако играчки "нисмо биле сјајне". "Овога пута се нисмо пласирале на Олимпијске игре, али биће још прилика за оверавање визе за Лондон", рекла је Вељковићева.

Ана Бјелица је нагласила да екипа није имала среће у одлучујућим утакмицама против Бразила и Немачке. "Окрећемо се новим квалификацијама и сигурна сам да ћемо следећи пут успети", поручила је Бјелица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво