Читај ми!

Лагана победа против Алжира

Одбојкашице Србије оствариле су лагану победу на последњем мечу Светског Купа у Јапану. Алжир савладан максималним резултатом 3:0. Србија седма у коначном пласману.

У мечу који није имао резултатски значај одбојкашице Србије оствариле су победу над  селекцијом Алжира са 3:0, по сетовима 25:19, 25:14, 25:18 у 11. колу Светског купа у Јапану за 62 минута игре.

Током сва три сета, почетак је био изједначен, да би потом наше одбојкашице стекле велику предност, коју је Алжир, сем у другом сету, у финишу успевао да смањи. Ана Бјелица проглашена је за најбољег играча утакмице.

Сениоке Србије се из Јапана враћају сутра.

Ово је била пета победа изабраница Зорана Терзића, после успеха у мечевима против Аргентине, Јапана, Кореје и Кеније.

Пласман на Олимпијске игре 2012. у Лондону избориле су три првопласиране репрезентације Америке, Италије и Кине.

Србија је заузела седмо место на Светском купу и чекаће нову прилику да се квалификује на Олимпијаду. Прва следеће шанса биће на континенталном квалификационом турниру на пролеће у Турској.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво