Читај ми!

Кадети у финалу

Мушка кадетска репрезентација Србије пласирала се у финале 12. Светског првенства за одбојкаше, пошто је јутрос у Баија Бланки (Аргентина), савладала селекцију Француске са 3:0 (25:23, 25:22, 25:18).Ноћас у 02.00 игра се финална утакмица против Шпаније.

Полуфинале је одиграно у дворани Освалдо Касанова пред око 1.700 гледалаца, а судили су Јури Рамирес Ортис из Доминиканске Републике и Бугарин Ивајло Иванов.

СРБИЈА: Ковачевић (15), Медић (14), Илинчић, Брђовић (2), Ч. Станковић, Катић (10), Околић (4), Поповић, М. Станковић, Пантић, Жарковић и Благојевић (4).

ФРАНЦУСКА: Ришар, Жофре 87), Бризар (3), Клевено (10), Росар (11), Купер, Масакрије (1), Вент (8), Фалафала (9), Каба, Анри и Ди Бета.

Најбољи српски кадети браниће титулу планетарног шампиона, освојену пре две године у Језолу, пошто су јутрос у полуфиналу, после 69 минута игре, савладали Француску максималним резултатом.

Изабраници тренера Милана Ђуричића контролисали су цео меч и ако резултат по сетовима не илуструје то на најбољи начин. Али, чињеница да су у завршницу сваког сета наши одбојкаши улазили са предношћу од најмање пет поена, јасно указује да бојазан од евентуалног губитка сета није постојала.

Српски одбојкаши тако су репризирали финале овогодишњег континенталног шампионата у којем су такође савладали Француску, а сада у свом другом наступу на планетарним првенствима бориће се за другу титулу.

Ривал репрезентацији Србије у завршном мечу шампионата биће селекција Шпаније која је претходно победила Кубу са 3:1 (27:25, 25;22, 16:25, 26:24).

Та утакмица почеће ујутро у 02,00 часа, по нашем времену.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво