Терзићева прерана рачуница

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић изјавио је да је задовољан што је његова екипа победила Русију и обезбедила пласман у полуфинале Гран прија, међутим тај пласман зависио је од меча у којем је Кина поражена од Тајланда, тако да теоретски још увек није сигурно учешће Србије у полуфиналу.

После изненађујуће победе Тајланда над Кином од 3:0, још увек није сигуран пласман наше женске одбојкашке репрезентације у полуфинале Гран прија.

Репрезентација Србије победила је Русију са 3:1, у другом колу такмичења у Групи А на завршном турниру Гран прија у Макау.

"Морамо да будемо задовољни када победимо једну овакву екипу. Заиста смо одиграли добру утакмицу. Практично смо обезбедил пласман у полуфинале Гран прија", рекао је Терзић одмах после после меча, очекујући глатку победу фаворизованих Кинескиња над Тајландом.

Он је додао да је ситуација сада лакша, јер је рачунао да ће у петак против Тајланда моћи да одмори неке играчице.

"Можемо да се спремимо за оно што нас очекује у полуфиналу и да се надамо да ћемо те две утакмице за медаље одиграти бар на оваквом нивоу", рекао је Терзић.

Одбојкашица Србије Наташа Крсмановић признала је да није очекивала да ће победити Русију.

"Ко би се овоме надао. Још сам под утиском. Почели смо утакмицу лоше, али преокренули смо и заслужено смо победили Русију. Сутра добијамо Тајланд и онда идемо у полуфинале, где ћемо видети ко нас чека", рекла је Крсмановићева.

Међутим, након победе Тајланђанки, убедљиво са 3:0, против Кине ситуација се знатно променила, јер ни у случају победе над Тајландом, наше одбојкашице неће бити сигурне у полуфиналу.

Наредни меч одбојкашице Србије играће у петак у 11.00 са Тајландом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво