Читај ми!

Јуниорке лако са Португалкама

Одличан старт наших младих одбојкашица. Женска јуниорска одбојкашка репрезентација Србије победила је у Зрењанину селекцију Португалије резултатом 3:0 (25:10, 25:18, 25:13) у утакмици првог кола А групе квалификација за Светско првенство у Перуу.

Актуелни вицешампион Европе није имао никаквих проблема са недораслим Португалкама чији је отпор трајао само 61 минут! Селектор Србије Ратко Павличевић истакао је да је задовољан оним што су његове изабранице показале на старту турнира у највећем банатском граду.

"Драго ми је да су одиграле максимално и да је било пуно добрих елемената у нашој игри", рекао је Павличевић по завршетку сусрета.

Он је напоменуо да је најбоља ствар за екипу коју предводи са клупе чињеница да су репрезентативке Србије "прегрмеле еуфорију ишчекивања првог такмичарског меча у сезони".

"Пратимо и анализирамо игре свих противника, али нам је увек у првом плану наш учинак", закључио је Павличевић.

У другом мечу програма Грчка је победила Црну Гору резултатом 3:1 (21:25, 25:22, 25:21, 25:20), а Пољска је била слободна.

Србија ће у четвртак од 19 часова одмерити снаге са Грчком, а три сата раније почиње утакмица Пољска - Португалија. Црногорке ће сутра одмарати.

Учешће на шампионату света у Перуу из Европе ће изборити победници све четири групе и најбољи другопласирани тим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара