Лига шампиона максималан мотив

Одбојкашица Црвене звезде Сања Малагурски изјавила је да је основни циљ њене екипе у Лиги шампиона ове сезоне да пружи свој максимум, не прихватајући унапред улогу аутсајдера ни у једној утакмици.

"Млада смо екипа, немамо искуства у Лиги шампиона и не знамо шта нас очекује, али смо се договорили да у сваку утакмицу уђемо са 100 одсто снаге и да свака играчица да свој пуни допринос. Верујем да тако можемо и до резултата", казала је агенцији Бета Сања Малагурски.

Одбојкашице Звезде спремне су за сутрашње гостовање у Русији, Заречју из Одинцова, на које путују данас.

"Циљ нам је да од самог почетка утакмице играмо максимално, верујем да смо се добро припремиле и тактички и мотивационо. То је веома јак противник, али је прво коло показало да против њих може да се игра.

Морамо да задржимо добар ниво игре током целог меча, да поштујемо договоре и да уђемо без трунке страха у тај меч", истакла је Малагурски.

Према њеној оцени, у поразу од турског вицешампиона Вакифгунеша (2:3) у првом колу Лиге шампиона прошле седмице, Звезди је недостајало мало спортске среће и искуства.

"Ништа се није променило после те утакмице. Наша обавеза и даље остаје иста, да играмо најбоље што можемо, без страха, јако", рекла је 20-огодишња репрезентативка.

Ове сезоне Сања Малагурски има и личне спортске циљеве, међу којима је и да се одужи клубу Црвеној звезди за подршку коју је имала током прошле сезоне, када није играла јер је била повређена и оперисана.

У претходном клубу, пре Звезде, Малагурски је у Румунији, у Галацију, играла на позицији коректора, а на тој позицији провела је и репрезентативну сезону. У Звезди, она игра на позицији примача и на њој је и велика одговорност за пријем.

"Од када сам почела да играм одбојку играм примача и то је позиција коју волим и у којој се најбоље осећам. Зато верујем да на тој позицији могу много да пружим, па је један од мојих циљева ове сезоне и да се докажем као примач", истакла је Сања Малагурски.

Она је додала да није трпела никакав притисак у клубу, да су јој тренер и саиграчице дали слободу да се креће по терену и да обавља задатке примача.

"Три утакмице ове сезоне показале су да могу добро да се снађем као примач. У првом колу Лиге шампиона чак 50 пријема сам урадила и била сам веома задовољна", рекла је она.

У Звезди, према њеним речима, влада сјајна атмосфера, играчице се добро слажу, на терену делују као једна, пружају подршку једна другој.

"Сви се трудимо да своје задатке поштујемо, жељни смо доказивања и екипно и појединачно", додала је Малагурски, истичући како је уверена да ће труд који улажу у клубу донети екипи ове сезоне дуплу круну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара