Србија победила Шпанију у Нишу

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је Шпанију у Нишу са 3:0 (25:12, 25:17, 30:28), у првој утакмици трећег викенда Групе А Европске лиге.

Одбојкашице Србије одиграло су одлично прва два сета и после убедљивог вођства у завршници меча дозволиле противницима да дођу до шансе да умање пораз. Уз подршку публике у хали "Чаир" то се, ипак, није догодило.

После меча селектор одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић истакао је да може да буде задовољан игром своје екипе.

"После одличног првог сета и добро одиграног почетка другог сета дошло је до опуштања, које се одразило на трећи сет. Могу да будем задовољан игром екипе и поред нешто блеђег издања у завршници", рекао је Терзић.

Према његовим речима, много је теже одиграти други меч. "Када лако победите противника тешко је промаћи мотив. Надам се да имамо довољно памети да то сутра себе не дозволимо", рекао је Терзић.

Наредни меч Србија и Шпанија играју у суботу у 18 сати, такође у Нишу.

Србија је прва на табели Групе А са четири победе и једним поразом, док је Шпанија друга са три победе и два пораза.

У другој утакмици трећег викенда састају се Грчка и Бугарска.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво