Победе кадеткиња и кадета Србије на ЕП у Ротердаму

На одбојкашком првенству Европе за кадеткиње у Ротердаму Србија је победила у 1. колу групе Ц селекцију Грчке са 3:0 (25:12, 25:12, 25:16). Кадети су надиграли Мађарску са 3:1 (25:22, 21:25, 25:20, 25:19.

Кадеткињама Србије требало је само 70 минута за победу над Гркињама. У другом колу састаће се са Немицама.

У другом колу групе Д кадети Србије играће против Русије. Тријумф над Мађарима на старту такмичења у Ротердаму веома је важан на путу до четвртфинала.

Србија: Ковачевић (13), Перић (3), Буцуљевић, Брђовић, Јововић (2), Жарковић, Милутиновић (3), Петковић (8), Мрдак (5), Рајковић, Опачић (5), Атанасијевић (32). Тренери: Милан Ђуричић и Миливоје Радисављевић.

Мађарска: Олтвањи (6), Капоши, Бабањеч (5), Лесник (2), Бито, Сабо, Бароти (21), Чањи (17), Касап (5), Геленчер, Дорчак (9), Давид. Тренери: Иштван Келемен и Габор Кениг.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво